Solved

Event isn't displayed


Badge

Hello! 

I add new event in Amplitude and don’t see them in “event segmentation”, but I see them in “user look up”. 

Could you help me?

icon

Best answer by Denis Holmes 17 June 2021, 13:17

Hi Maxim! Denis here with Amplitude Support! I see my colleague Julia is handling your ticket at the moment and they have responded to you. Please check your inbox to see if you got the reply.

 

A big thank you to @Saish Redkar and @MikkoKarvonen ! The two of you have provided excellent information and insight into the situation. I massively appreictae that!

 Maxim, if you can share your raw data as MikkoKarvonen suggested that would be a great help. If it contains sensitive information, you can send it to my colleague in the email response as we do not want you to share anything confidential on the public forum. 

 

I would also see to make sure you are in the right project in the Event Segmentation chart. Otherwise, if you are and it is still not showing, could you share the name of the event you are trying to see? I will look into it for you! Thank you!

 

 

View original

10 replies

Userlevel 5
Badge +4

Hey @Maxim 

The usual behavior here should be that if there is an unplanned new event in your schema, then it will show up as unexpected in Amplitude. Are you able to see that new event listed as unexpected when selecting events in the event segmentation chart or it’s completely missing?

Badge

Hello @Saish Redkar 

Events aren’t displayed anywhere except user look up. If you check someone user way, you can see this events and there event id, but if you want selecting events in the event segmentation chart you willn’t see them.

 

Userlevel 4
Badge +2

How are you sending the events in? Do you have an Amplitude SDK installed or are you using REST API or something like that?

If you check the user event stream, there is an option to see the raw event. Would you be able to paste this for us?

Userlevel 3
Badge +2

Hi Maxim! Denis here with Amplitude Support! I see my colleague Julia is handling your ticket at the moment and they have responded to you. Please check your inbox to see if you got the reply.

 

A big thank you to @Saish Redkar and @MikkoKarvonen ! The two of you have provided excellent information and insight into the situation. I massively appreictae that!

 Maxim, if you can share your raw data as MikkoKarvonen suggested that would be a great help. If it contains sensitive information, you can send it to my colleague in the email response as we do not want you to share anything confidential on the public forum. 

 

I would also see to make sure you are in the right project in the Event Segmentation chart. Otherwise, if you are and it is still not showing, could you share the name of the event you are trying to see? I will look into it for you! Thank you!

 

 

Badge

Thanks everyone for the help! 

All the events that we did not see appeared the next day.

I apologize for disturbing you over trifles.

Userlevel 3
Badge +2

Thanks everyone for the help! 

All the events that we did not see appeared the next day.

I apologize for disturbing you over trifles.

Hi Maxim! No worries at all, that’s what we’re here for and it’s always great to have people writing into the Community! Reach out again if there are any other issues, happy to help!

Badge

Hi Team,

Yesterday everything is OK (20-Jul-2021) but today when I log in and check the User Look-Up

https://analytics.amplitude.com/hodoapp/activity
no data is displayed.

How can I check what happened?

Thank you so much,
Nguyen Hung - 905.vn

Badge

Hello! 

I add new event in Amplitude and don’t see them in “event segmentation”, but I see them in “user look up”. 

Could you help me?

Dear Amplitude Support Team.

I have the same problem. Could you help me?

Thank & Best Regards!

Userlevel 4
Badge +2

@Nguyen Hung: We have the same situation. Amplitude has had some problems with the data ingestion during the past few hours and they are still reporting some delays: https://status.amplitude.com/

Since User Look-Up shows the very latest events, this is most likely related to this issue and will go away once the situation has been fully solved.

@lenhatdinh : if your new events are very recent, this might explain your issue as well.

Badge

@Nguyen Hung: We have the same situation. Amplitude has had some problems with the data ingestion during the hours and they are still reporting some delays: https://status.amplitude.com/

Since User Look-Up shows the very latest events, this is most likely related to this issue and will go away once the situation has been fully solved.

@lenhatdinh : if your new events are very recent, this might explain your issue as well.

Thank you!

Reply