Solved

Amplitude not working for multiple days - How to solve it?

  • 26 February 2022
  • 1 reply
  • 78 views

Hey all! We were using Amplitude without problems for about 1.5-2 months and now we are getting the Something went wrong message for days and it’s not going anywhere… 

Amplitude just doesn’t work :( 

It doesn’t look like it’s on our side, so is there a way that you can fix this please? Thanks! 

 

icon

Best answer by Denis Holmes 1 March 2022, 10:36

View original

1 reply

Userlevel 6
Badge +8

Hi @IR_PG ,

 

Hi Thank you for reaching out, I'm happy to look into this for you. Sorry to hear that you're having issues with logging into your Amplitude account.

Would it be possible for you to try again in an incognito browser or a different browser, please? (Chrome or Firefox recommended) Usually, this can be caused by an ad-blocker or extension applied to your browser. Another possible explanation is that you could be using an outdated browser that is not supported (Article on Browser Compatibility here https://help.amplitude.com/hc/en-us/articles/360024709711-Browser-Compatibility-for-Amplitude-s-Product-Website). Could you try to update to the most recent version of your browser and try again? 

 

Can you also try the following;

  1. Remove any VPNs or Ad blockers
  2. Try a different internet
  3. Clear cache and cookies
  4. Update and restart your chrome/browser
  5. Restart laptop

    If it still doesn't work, could you please provide me with this information in a PM so that we can ask our engineering team to look into this:
  6. 1) What browser you are using (e.g. Google Chrome)
    2) What version of the browser you are using (can be found using a simple tool like this https://www.whatismybrowser.com/)
    3) What device and iOS you are using (e.g. Macbook Pro macOS Big Sur 11.2.3)
    4) Your Amplitude email 

    Thank you and hope to hear from you!

    Best regards,
    Denis

Reply